Nova vest
Košarka

Sreda, 01.06.2016.

20:38

Tuča kod Pionira, "Delije" napale "Grobare"

Navijači Partizana i Crvene zvezde sukobili su se ispred hale Aleksandar Nikolić uoči duela crno-belih sa FMP-om.

Izvor: AK

Autor: AK

Tuča kod Pionira,
Foto: StarSport

Kako javljaju svedoci, izbila je velika tuča u lokalnom kafiću gde je 50-ak navijača Zvezde napalo pristalice Partizana koji su čekali početak utakmice.

Letele su baklje, flaše, te stradali lokali u blizini službenog ulaza u Pionir, a veće incidenti sprečeni su reakcijom policije.

Prema nezvaničnim informacijama, pristalice "Zvezde" su iznenadili policiju obučeni u tamno i napali grupicu partizanovaca. U tuči je povređena jedna osoba koja je prebačena u Hitnu pomoć.

Partizan i FMP od 21 čas igraju odlučujući meč za plasman u finale plej-ofa Košarkaške lige Srbije, gde čeka upravo Zvezda.

Na prvom meču dva tima navijači Partizana su pogrdno skandirali protiv mandatara za vladu Srbije Aleksandra Vučića i porodice Nebojše Čovića, prvog čoveka Zvezde i FMP, nakon čega je usledio "rat saopštenjima" jer je klub iz Železnika zabranio dolazak navijačima crno-belih na revanš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

252 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve