Nova vest
Košarka

Petak, 06.11.2015.

22:17

Obradović: "Odradili" smo drugo poluvreme

Trener Fenerbahčea Željko Obradović čestitao je Zvezdi na pruiženoj partiji i istakao da je njegova ekpa „odradila“ drugo poluvreme susreta.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Njegova ekipa savladala je u Kombank Areni Crvenu zvezdu 70:64 u četvrtom kolu Evrolige i upisala treći trijumf.

"Navijači Zvezde napravili su izvanrednu atmosferu. Pokušao sam da objasnim igračima da atmosfera treba da im bude velika motivacija, bez obzira što se radi o protivničkim navijačima."

Obradović je potom analizirao utakmicu.

"Iz dobre odrbrane primili smo nekoliko lakih koševa u kontranapadu. Pravili smo neke gluposti u odbrani, uz nameran faul u napadu Diksona. Drugo poluvreme smo odradili i tome nisam zadovoljan. Odrigli smo veoma sporo. Posle tri loše utakmcie, imali smo tri jaka treninga, dogovorili smo se kako da igramo bolje. Ovo je primer kako to treba da izgleda. Imamo talenat, iako u nekim trenucima lopta nije išla baš najbolje. Ali treba nam vremena. Mnogi kažu da je ovo najteža grupa. Ovo je prva pobeda neke ekipe u gostima u našoj grupi. Sa te strane sam zadovoljan zbog pobede. Zvedzi želim sve najbolje u nastavku takmičenja."

Obradović je istakao da i Zvezdi i njegovom timu treba vremena da se prilagode, s obzirom na velike promene u odnosu na prošlu sezonu.

"Anallizirali smo Zvezdu, na ovom meču igrali su slično kao protiv Partizana. Miler je stigao, vratio se Štimac, pročitao sam da on nije znao ni napade protiv Himkija. I Zvezdi je potrebno vreme. Vilijmas će doprineti da ekipa igra bolje, dobar igrač može mnogo toga da promeni. I ja u timu imam devet novih igrača. Radio sam na pripremama prakitčno samo sa Perom Antićem. Naša ekipa se mnogo razlikuje u odnosu na prošli sezonu. Otišao je Bjelica, naš najbolji igrač, nije lako to nadoemestiti, kao i odlazak Gaudolka. Zadovoljan sam kako smo sve odradili. Berka i Omera sam pustio da igraju, to su mladi igrači. Još dvojica mladih će dobiti priliku, oni to i zaslužuju“, rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve