Nova vest
Košarka

Utorak, 13.10.2015.

18:30

Lebronov drugar pojačao Strazbur pred Zvezdu

Francuski Strazbur pronašao je zamenu za povređenog Meta Hauarda, dva dana uoči gostovanja Crvenoj zvezdi na startu Evrolige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Šestonedeljni ugovor sa Strazburom potpisao je Romeo Trevis, američki krični igrač koji je prošle sezone nastupao za ruski Crveni oktobar.

Prosečno je beležio 14,4 poena i 7,1 skokova u Evrokupu, gde je igrao protiv Partizana kojem je ubacio 10 poena uz osam skokova u prvom, te 9 poena uz 7 uhvaćenih lopti i 3 asistencije u drugom meču.

Strazbur neće moći da računa na Hauarda oko šest nedelja, koliko bi trebalo i da ostane Trevis, a koliko će trajati prva runda Evrolige.

Trevis je od detinjstva drug sa Lebronom Džejmsom, s kojim je igrao zajedno u srednjoj školi u rodnom Ekronu u Ohaju.

Studirao je na lokalnom koledžu, ali nije draftovan 2007. godine. Tokom karijere igrao je između ostalih za Ulm, Zadar, Himik...

Strazbug gostuje Zvezdi u četvrtak od 19 časova u Kombank Areni, u prvom kolu Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d