Nova vest
Košarka

Utorak, 13.10.2015.

08:11

Đokić: Drago mi je što sam promenio odluku

Trener Metalca Vladimir Đokić kaže da je srećan što je promenio svoju odluku i rešio da ostane u klubu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Zahvalio bih se publici koja je moj dolazak propratila iskrenim aplauzom i to je bila potvrda svega što smo uradili u proteklih nekoliko dana. Ponosan sam i srećan što sam promenio svoju odluku. Hvala igračima koji su odreagovali na pravi način“, rekao je Đokić posle pobede nad Cibonom u četvrtom kolu ABA lige.

“Bilo je malo vremena da se pripremimo za Cibonu, ali već imamo principe odbrane koje smo utrenirali i sad smo ih samo ponovili. Zahvaljujem se Vladi Miškoviću koji je otišao sa ekipom u Nikšić i već tad se video bolji pristup meču, koji je bio na jednu loptu jer smo na pet razlike imali šansu za preokret i već tu se ekipa trgla“, dodao je trener Valjevaca.

Đokić je za sada napravio jednu kadrovsku promenu.

“Zahvalio sam se Potu koji se nije uklopio u sistem, a umesto njega nam dolazi Pilčević, koji bi trebalo da bude pravi igrač za Metalac. Takođe, sada smo dobili nekoliko igrača – mladog Kočovića, Đukanovića i Rakićevića koji je odigrao fenomenalnu utakmicu. Talenat i kvalitet imamo i sa ovakvim pristupom siguran sam da nećemo imati problema do kraja sezone“, zaključio je Đokić.

Valjevci sada imaju skor 2-2, a u sledećem kolu gostuju Krki u Novom Mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve