Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.10.2015.

11:21

Zagorac posle pregleda: Pauza do januara

Kapiten košarkaša Mega Leksa Rade Zagorac pauziraće do januara zbog povrede ruke, potvrdili su najnoviji pregledi na klinici MV u Minhenu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Zagorac je ruku slomio na utakmici prvog kola ABA lige sa Crvenom zvezdom posle duela sa centrom ’crveno-belih’ Stefanom Nastićem.

"Bio na sam na čuvenoj minhenskoj klinici MV gde sam obavio dodatne medicinske analize za koje nisu postojali uslovi da se obave u Srbiji", rekao je Zagorac.

"Nažalost, dodatni pregledi su utvrdili da je povreda teže prirode i da ću na teren moći tek u januaru. Nadao sam se da će dijagnoza biti drugačija od prvobitne, da će period oporavka biti kraći, ali šta je tu je. Moram da budem strpljiv", dodao je Zagorac.

Zagorac se zahvalio klubu jer čini sve da mu olakša oporavak i u potpunosti sanira povredu.

"Vlasnik i osnivač ove klinike je veoma poznati doktor Hans Vilhem Miler Volfart koji je čak 38 godina bio doktor fudbalskog kluba Bajern. Izuzetno je cenjen ne samo u Nemačkoj već u celoj Evropi. Sve analize uradio je doktor fudbalske reprezentacije Nemačke Johan Hana", dodao je Zagorac.

Mladi reprezentativac Srbije tokom boravka u Minhenu bio je gost bivšeg saigrača, a sada prvotimca Bajerna Vasilija Micića.

"Vasa je bio pravi domaćin. Mnogo sam mu zahvalan na gostoprimstvu. Bio mi je na usluzi za sve što mi je bilo potrebno i to je dokaz da je Mega jedna velika porodica. Ne samo da je bio uz mene prilikom odlazaka kod lekara, već je stigao i da mi pokaže grad koji je prelep. Potrudiću se da pronađem adekvatan način da mu se zahvalim", zaključio je Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve