Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.09.2015.

20:48

Treće mesto za Partizan u Čačku, savladan FMP

Košarkaši Partizana savladali su FMP rezultatom 94:86 i na taj način osvojili treće mesto na pripremnom turniru koji se održava u Čačku.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images
StarSport

Najefikasniji u taboru vicešampiona Srbije bio je Petar Aranitović sa 26 poena, Andreja Milutinović je dodao 22, a Vanja Marinković 19.

Najbolji u poraženom timu bio je Filip Čović sa 19 poena, jedan manje je upisao Ognjen Dobrić, a Radovan Đoković je dodao 12.

“Crno-beli“ su od početka kontrolisali utakmicu, prvu deonicu dobili sa 23:20, a do poluvremena su svoju prednost podigli za još pet poena.

Ekipa iz Železnika je pripretila na startu drugog poluvremena, ubacila čak 31 poen u trećoj deonici, ali Partizan nije dozvolio protivniku da se potpuno približi. Finalni kvartal ekipa koju sa klupe predvodi v.d. trenera Petar Božić rešila je u svoju korist sa 19:13.

Pored pomenutih Aranitovića, Milutinovića i Marinkovića, odličnu partiju pružio je centar Božo Đumić, zabeležio je 17 poena, a po koš su postigli Sinadinović, Kuzeloglu, Petrov, Koprivica i Glišić.

U taboru FMP u listu strelaca su se upisali i Radanov (4p), Jeković (6p), Bursać (9p), Radovanović (10p) i Šešlija (8p).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve