Nova vest
Košarka

Sreda, 29.07.2015.

17:44

Simonović: Imamo ekipu za primer

Srpski košarkaš Marko Simonović rekao je da je zadovoljan dosadašnjim delom priprema reprezentacije za Evropsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Simonović iza sebe ima odličnu sezonu u dresu francuskog Po-Orteza, zahvaljujući kojoj je i zaslužio poziv selektora Aleksandra Đorđevića.

Nacionalni tim Srbije prvi deo priprema provodi u Kranjskoj Gori, a prvi prijateljski meč očekuje ga u nedelju, sa selekcijom Mađarske.

Dobro se radi. Naporno jeste, ali je atmosfera sjajna, a u takvom ambijentu se sve mnogo lakše podnosi. Imamo i nekoliko novih igrača, koji su se brzo i kvalitetno uklopili u sistem. Svi momci su stvarno za primer“, objašnjava Simonović.

’Orlovi’ rade punom parom i potpuno su koncentrisani na pripreme za Evropsko prvenstvo koje svi željno očekuju.

Kontinentalno takmičenje će biti vrlo kvalitetno, a konkurencija jaka. Sve ekipe doći će u najboljim mogućim sastavima, maksimalno motivisane i spremne da naprave vrhunski rezultat. Zbog toga svakoj utakmici moramo da pristupamo izuzetno ozbiljno uz prikazivanje maksimuma na parketu“, naglašava Simonović.

Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu, koje je na programu od 5. do 20. septembra, igrati u grupi B, u Berlinu, sa Islandom, Turskom, Španijom, Italijom i Nemačkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve