Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.03.2015.

10:04

KK Partizan otvorio prodavnicu

Prvotimci KK Partizan zajedno sa trenerom Duškom Vujoševićem svečano su otvorili prvu prodavnicu, specijalizovanu samo za košarku.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Kapiten Dragan Milosavljević simbolično je presekao traku i nova radnja u hali Pionir je zvanično mogla da počne sa radom.

Milan Mačvan, Aleksandar Pavlović, Milenko Tepić i Edo Murić takođe su prisustvovali otvaranju, a svi zajedno su i ostavili svoje potpise na zidu pored polica sa najnovijim majicama, kapama, šalovima i ostalim suvenirima.

"Drago mi je što smo uspeli da otvorimo šop i što je on upravo u Pioniru. Čim smo saznali da se izdaje ovaj prostor odmah smo krenuli u akciju. Ova prodavnica će se baviti isključivo prodajom košarkaških stvari. Zanimljivo je da će biti i druge adidas košarkaške opreme. Naš sponzor će obezbediti pre svega originalne dresove, konačno. Prethodnih godina nismo bili u mogućnosti da prodajemo dresove, Adidas je veliki sistem i bilo je potrebno vreme da se sve to omogući. Sada se i to desilo. Kako se bude zahuktavao posao, biće sve više proizvoda", rekao je poslovni direktor Partizana NIS Mlađan Šilobad.

Šilobad je istakao koliko je otvaranje ovakve radnje značajno za košarkaški klub.

"Ne samo posmatrano iz finansijskog aspekta, mada će sigurno neke stvari moći da se pokriju profitom iz ove prodavnice. Do sada se nismo time bavili, prepuštali smo sve Sportskom društvu i „Crno-belom butiku“. Ali, u jednom trenutku smo shvatili da uzimamo suviše mali kolač, a da ovo može da bude ozbiljna priča ukoliko se bude predano radilo. Videćemo da otvorimo još neku prodavnicu i u gradu, ali nam je pre svega bio cilj da obezbedimo mesto za ljude koji dolaze na utakmicu sa strane, da ne moraju da jurcaju po gradu, već direktno da dođu na meč i tu kupe suvenire", kazao je poslovni direktor kluba i potom dodao:

"Pre više od deset godina odnos prodatih stvari u „Crno-belom butiku“ je bio mnogo drugačiji, u korist fudbalskog kluba. Ali, to se dosta promenilo. Želimo da iskoristimo interesovanje navijača i njima ponudimo nešto što će ih zadovoljiti."

Shop će raditi svakog radnog dana od 11 do 19 časova, a radno vreme na dan utakmice će biti prilagođeno terminu odigravanja meča.

"Nešto pozitivno se dešava. Organizacija kluba je pokazala da razmišlja na najbolji mogući način da se pomogne. Nadam se da će navijači prepoznati to. Bilo je ovo potrebno, s obzirom da je Partizan veliki brend u košarci. Za navijače da mogu pre utakmice da kupuju majice, suvenire, dresove", svoje utiske je izneo i krilni centar kluba iz Humske Milan Mačvan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve