Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.02.2015.

23:35

Radonjić: Skupo smo platili greške

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je veliki broj grešaka skupo koštao njegov tim u Madridu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda je u 8. kolu Top16 faze u Evroligi poražena od Reala u Madridu sa 85:61.

Crveno-beli su ponovo imali problema sa velikim brojem izgubljenih lopti (19), što je prema rečima Radonjića bio najveći uzrok lako izgubljene prednosti i ubedljivog poraza.

„U prvom poluvremenu smo dobro igrali, čak smo imali i određenu prednost na startu. U nastavku utakmice skupo smo platili naše greške i Madrid je stekao ozbiljnu prednost. Kada Real dođe do svoje igre i vođstva, teško je vratiti se u meč. Real se popravio u odnosu na prvi meč koji smo odigrali u Beogradu. I u januaru su igrali dobro, ali sada su još bolji. Napravili su neka prilagođavanja u igri i sada su još veći kandidati za završni turnir i osvajanje Evrolige“, rekao je Radonjić.

Boban Marjanović je i u Madridu potvrdio svoju klasu, ali i on je bio svestan propusta crveno-belih.

„Dobro smo počeli, ali od starta smo imali veliki broj izgubljenih lopti. Tako je bilo tokom cele utakmice i to je omogućilo Realu da igra brzo. Lako smo izgubili prednost i od tog trenutka pa do kraja Real je vodio. Odbrana nije bila na nivou i to je uz izgubljene lopte ključ poraza“, rekao je Zvezdin div.

Zvezda u narednom kolu Evrolige dočekuje Makabi u Kombank areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d