Nova vest
Košarka

Subota, 07.02.2015.

14:25

DV: Stojimo iza saopštenja o Gagiću

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da ‘crno-beli’ u potpunosti stoje iza saopštenja u kojem je Đorđe Gagić proglašen izdajnikom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Gagić je početkom ove nedelje zatražio raskid ugovora sa klubom iz Humske, a dan kasnije iz kluba su se oglasili istakavši da “taj potez treba nazvati pravim imenom – izdaja”.

“Previše se pričalo oko svega toga. Mi smo izdali saopštenje kojem nema šta da se oduzme ili doda”, rekao je Vujošević.

Nekima se to saopštenje nije svidelo, a nekome jeste. O ukusima se ne diskutuje. Mi stojimo iza tog saopštenja. Onaj koji poseduje opštu pamet sve mu je jasno i ne treba dodatno objašnjenje”, dodao je Vujošević.

‘Crno-beli’ su odlučili da Gagića zamene Božom Đumićem, ali po Vujoševićevim rečima, konačan dogovor nije postignut. Doskorašnji centar Vojvodine sigurno neće biti u timu za utakmicu sa Levskim u nedelju, pa bi u crno-belom dresu mogao da debituje u sledećem kolu ABA lige, na gostovanju Ciboni.

Formalnosti nisu do kraja završene. Moglo je u petak da bude sve završeno posle tri sata bez menadžera, ali ne bi igrao svakako. Zato ne bi bilo potrebno da to ubrzavamo. računamo na njega u ABA ligi”, naglasio je Vujošević.

Na pitanje da li će se ‘crno-beli’ još pojačati u narednom periodu, pošto u ABA ligi imaju pravo da registruju još jednog igrača do kraja sezone, Vujošević je rekao:

Imamo finansijskih problema. Ako se ne nađu sredstva mi ne možemo da dovedemo igrača. Sve je još otvoreno”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve