Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.12.2014.

22:29

Mačvan: Meč sa Olimpijom presudan

Krlini centar Partizana Milan Mačvan nada se da tim više neće imati problema sa povredama, a ističe i da slede ključni mečevi, prenose Večernje novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Dolaze nam Cedevita i Olimpija, imamo dobre šanse da na zadovoljavajući način sa njima izađemo na kraj. Specijalno je ključna utakmica sa timom iz Ljubljane, da pokušamo da se revanširamo za poraze iz prvog dela. U međuvremenu, iskreno se nadam, bićemo kompletni, sa Pavlovićem i Murićem. Da dođe kraj malerima te vrste“, rekao je Mačvan.

“Plej-of je ideja vodilja i ogromna želja, za šta je neophodno povećavati broj pobeda. U Novom Mestu je bilo uspešno, ali na toj ’stazi’ mora da se ostane“, dodao je Mačvan, a prenose Večernje novosti.

Mačvan kaže da bi voleo sledećeg leta da se vrati u reprezentaciju.

“Voleo bih da budem na reprezentativnom spisku za EP sledeće godine, ali ne bih da selektora Đorđevića, preko medija, stavljam u poziciju da ’mora’ da me zove. Pre početka priprema za Svetski kup u Španiji rekao mi je da nisam imao adekvatnu sezonu. Pokušaću da ovu odigram najbolje što mogu, da na terenu ’prizovem’ mesto među kandidatima. Ako zaslužim, biću pozvan“, kaže košarkaš crno-belih.

Partizan četvrtog januara dočekuje Cedevitu, a šest dana kasnije i Olimpiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve