Nova vest
Košarka

Subota, 20.12.2014.

12:12

Pešić: Želim da Obradović osvoji EL

Trener Bajerna Svetislav Pešić poželeo je Željku Obradoviću da ove godine sa Fenerbahečom osvoji Evroligu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Minhenski tim poražen je od istanbuslkog sa 87:81 u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige i tako se oporostio od elitnog takmičenja sa samo dve pobede.

"Čestitam Fenerbahčeu na pobedi. Meč je bio sličan kao u Minhenu. Imali smo svoje šanse. Treneru Obradoviću, kao i igračima Bjelici i Bogdanoviću želim sreću u Top 16 fazi i da osvoje Evroligu ako budu u mogućnosti", rekao je Pešić.

"Obe ekipe odgrale su dinamičan meč. Sgvi su dali sve od sebe. Imali smo problem u prvih 20 minuta, u drugom poluvremenu smo bili bolji , nismo igrali najbolje što umemo, ali smo odigrali dobar meč", rekao je Pešić.

Fenerbahče je prvu fazu zauteo na drugom mestu na tabeli, a u TOP 16 fazi igrače u grupi sa CSKA, Olimpijakosom, Laboral Kučom, Efesom, Nižnjim Novogorodom, Unikahom i Armanijem.

"Zadovoljan sam do sada urađenim u Evroligi. Cilj nam je bio da prođemo u Top 16 i sada sve počinjemo ispočetka. Iz prošlogodišnjeg iskustva znamo da će biti teško odigrati svih 14 utakmica. Čestitam svojim igračima, kao i navijačima, ovo je dobar rezultat. U svemu smo zajedno, a tako mora biti i u nastavu sezon", rekao je Željko Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve