Nova vest
Košarka

Nedelja, 30.11.2014.

21:30

DR: Potpuna kontrola, idemo dalje

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši potpuno kontrolisali utakmicu u kojoj su danas pobedili Partizan u Jadranskoj ligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Zvezda je kao domaćin pobedila Partizan sa 76:67 i tako posle 10 kola zadržala niz od 10 pobeda u regionalnom takmičenju.

"Potpuno smo kontrolisali dešavanja na terenu i zasluženo smo slavili. Ritam je žestok, to se osetilo. Zadovoljan sam pobedom, ali idemo dalje, čekaju nas novi izazovi", rekao je Radonjić.

"Uspeli smo da iskontrolišemo njihove ideje. Tri četvrtine smo igrali dobro u odbrani, posebno u drugoj. Partizan nam je skokom u napadu uzeo previše toga, imali smo problema sa tim, posebno u poslednjoj četvrtini", kazao je Radonjić.

Kako je rekao Radonjić, prvi plejmejker Zvezde Markus Vilijams se povredio. Ipak, trener crveno-belih je istakao da ne misli da je išta ozbiljno u pitanju.

Radonjić je dodao da je Zvezda pokazala da ne zavisi od jednog igrača.

"Pokazuje se da imamo prostora da sa više igrača u rotaciji budemo kvalitetniji, ne zavisimo od jednog", rekao je Radonjić i dodao da je Dženkis na susretu sa Partizanom bio na "svom nivou", kao i da je cela ekipa doprinela pobedi.

Zvezda će u narednoj utakmici gostovati Valensiji, a u tom susretu imaće priliku da pobedom dodje do plasmana u Top16 fazu Evrolige.

"Ostaje nam da se malo odmorimo, jer su tu i putovanja osim utakmica i treninga. Do kraja meseca imamo samo dve utakmice kod kuće, a protivnici su veoma kvalitetni, posebno u Evroligi", rekao je Radonjić.

Crveno-beli će Valensiji gostvati u petak, dok će potom u ponedeljak igrati u Valjevu protiv Metalca u Jadranskoj ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu