Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.11.2014.

22:30

Perasović: Važna uloga Lučića

Trener Valensije Velimir Perasović zadovoljan je igrom svog tima uprkos porazu od Olimpijakosa u gostima 77:76 u šestom kolu Evrolige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Odigrali smo do sada svoj najbolji meč u gostima. Nismo se predali kada je Olimpijakos rano poveo sa deset poena razlike. Imali smo volju i koncentraciju, zato smo uspeli da se vratimo“, rekao je Perasović, čiji tim sada ima skor 1-5.

“Vladimir Lučić odigrao je veoma važnu ulogu, morao je da se nosi sa pritiskom koji je Olimpijakos pravio u odbrani. Nažalost, odigrali smo jednu lošu odbranu na pik-en-rolu i Spanulis je pogodio ključnu trojku“, dodao je hrvatski stručnjak.

Krilni igrač Olimpijakosa Tremel Darden kaže da su Pirejci pobedom dokazali karakter.

“Uspeli smo da pobedimo iako smo bili u teškoj situaciji. Iz ovog meča možemo mnogo da naučimo – bili smo u problemu protiv zonske odbrane, zato nismo mogli da trčimo i promašivali smo mnogo trojki. Srećom, imali smo pravu reakciju kada je bilo potrebno i pokazali smo karakter da napravimo preokret“, kazao je Darden.

Grupa D, šesto kolo:
Neptunas – Laboral Kuča 80:79
Olimpijakos – Valensija 77:76
petak:
19.00 Galatasaraj – Crvena zvezda

Tabela: Olimpijakos 6-0, Crvena zvezda 3-2, Neptunas 3-3, Galatasaraj 2-3, Laboral Kuča 2-4, Valensija 1-5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve