Nova vest
Košarka

Sreda, 05.11.2014.

12:14

Rasprodate karte za meč CZ – OLY

Rasprodate su karte za tribine za meč četvrtog kola Evrolige između Crvene zvezde i Olimpijakosa, potvrđeno je za B92 u Eventimu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Mogu se kupiti još jedino ulaznice po ceni od 5.000 i 10.000 dinara, pa je izvesno je da će Kombank arena biti puna za susret sa ’bratskim’ klubom u petak od 19 sati.

KK Crvena zvezda na svom sajtu objavio je da je za navijače iz unutrašnjosti olakšao prevoz tako što je obezbeđen popust za one koji budu išli ’Lastom’.

“Za sve navijače iz unutrašnjosti sa važećim sezonskim karatama i vlasnicima dnevnih ulaznica za meč sa Olimpijakosom biće obezbeđen popust od čak 30 odsto na povratne i jednosmerne karte do Beograda na dan utakmice sa slavnim atinskim klubom. Sve što je neophodno da bi navijači ostvarili ovaj benefit je da fotokopiraju svoju ulaznicu za meč sa Atinjanima, fotkopiju dostave na prodajnom mestu, a originalnu kartu za utakmicu sa Olimpijakosom pokažu na uvid“, navodi se na sajtu crveno-belih.

Utakmica je na programu u petak od 19 sati - Olimpijakos je do sada ostvario sve tri pobede, ali u Beograd dolazi oslabljen. Sa druge strane, Zvezda ima skor 2-1, a kod kuće je već savladala Galatasaraj i Valensiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu