Nova vest
Košarka

Petak, 01.08.2014.

15:19

Đorđević precrtao Kravića

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da centar Dejan Kravić neće biti u timu za predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Đorđević je dodao da će na Kravića ozbiljno računati u budućnosti.

Kravić je prvi igrač koji je otpao sa spiska, a pre njega je selektor Đorđević naknadno pozvao Raška Katića, zbog povrede Ognjena Kuzmića.

"Dejan Kravić je odlično radio na treninzima, pokazao zavidan odnos prema radu i timu. Nesporno je da poseduje talenat i potencijal i da ću na njega najozbiljnije računati u sledećim reprezentativnim akcijama. Međutim, pred put u Italiju došao je trenutak da se skrati spisak kandidata", rekao je Đorđević za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Pored Kuzmića, zbog povreda su učešće na Mundobasketu otkazali Vladimir Lučić i Nemanja Dangubić, dok je nastup kapitena Nenada Krstića pod znakom pitanja.

Reprezentativci Srbije i stručni štab otputovali su u Italiju, gde će od 3. do 5. avgusta učestvovati na turniru u Trstu.

Srbija se već nekoliko nedelja sprema za Mundobasket koji će biti održan od 30. avgusta do 14. septembra u Španiji.

"Orlovi" će igrati u veoma teškoj grupi sa domaćinom, Francuskom, Brazilom, Iranom i Egiptom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve