Nova vest
Košarka

Utorak, 29.07.2014.

15:26

Marić ne ide na SP, Džavai ide

Selektor košarkaške reprezentacije Australije Andrej Lemanius objavio je konačan spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Španiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na tom spisku nema bivšeg igrača Partizana, a sada Lokomotive Kubanj, dok se iznenađujuće na njemu našao Nejtan Džavai.

Centar Galatasaraja je zbog problema sa srcem propustio veći deo prošle sezone, ali to očigledno nije bio problem za selektora.

Na konačnom spisku za Mundobasket našla su se, inače, četvorica igrača iz NBA lige – Metju Delavedova, Dante Eksum, Kameron Berstou i Aron Bejns.

Australija će na Svetskom prvenstvu, koje je na programu od 31. avgusta do 14. septembra, igrati u grupi D sa Litvanijom, Angolom, Južnom Korejom, Slovenijom i Meksikom.

Na spisku za Svetsko prvenstvo su: Metju Delavedova (Klivlend), Adam Gibson (Adelejd), Dante Eksum (Juta), Kris Gulding (Saragosa), Rajan Brekhof (Bešiktaš), Džoe Ingliš (Makabi Tel Aviv), Bred Njuli (Gran Kanarija), Kameron Berstou (Čikago), Brok Motum (Bolonja), Aron Bejns (San Antonio), Dejvid Andersen (Strazbur) i Nejtan Džavai (Galatasaraj).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve