Nova vest
Košarka

Subota, 26.07.2014.

20:53

Pajić i Cincadze u MZT

Makedonski predstavnik u Jadranskoj ligi, ekipa MZT iz Skoplja potpisala je dvojicu novih košarkaša, Marka Pajića i Gjorgija Cincadzea.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Pajić ima 22 godine, visok je 204 centimetara, u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Krku, a prošle godine se našao i na spisku B reprezentacije Slovenije.

Sa druge strane, Cincadze će verovatno biti prvi igrač tima, s obzirom da je igra na poziciji plejmejkera, a iza sebe ima veoma bogatu karijeru.

Gruzijac je 2003. godine nastupao za moskovski CSKA, a potom je nosio dresove Samare, Urala, Dinama, Tartua, Donjecka, Trefl Sopota, Olimpije iz Tbilisija, Budiveljnika i Donjecka.

Njegovim dovođenjem trener Zmago Sagadin je pojačao konkurenciju na spoljnim pozicijama nakon odlaska Stefana Sinoveca u Solnok, a konkurent Cincadzeu na poziciji “jedinice“ je Aleksandar Cvetković, zvanično i dalje košarkaš Crvene zvezde Telekom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve