Nova vest
Košarka

Petak, 11.07.2014.

14:27

Teo: Zbog Bogdana gledao finale

Plejmejker Srbije Miloš Teodosić naglasio je da će timska igra biti glavni adut na Svetskom prvenstvu, a jedan od ključnih igrača Bogdan Bogdanović.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Bogdan je ove sezone pokazao koliko zaista vredi i da ima potencijal da napravi jednu fantastičnu karijeru. Iskreno, on je jedini razlog zbog kojeg sam gledao ovakvo finale Crvene zvezde i Partizana", rekao je Teodosić za "Novosti".

Iako Srbija ima nekoliko sjajnih pojedinaca, Teodosić naglašava tim kao ključni faktor za Mundobasket.

"Tim bi trebalo da bude naša glavna uzdanica, ali mislim da imamo i kvalitetne igrače. Boljeg centra od Nenada Krstića nema u Evropi ili, recimo, bolje "četvorke" od Nemanje Bjelice. Uz mlađe igrače, koji daju neku novu energiju, možemo da imamo veoma kvalitetnu reprezentaciju", rekao je Teodosić.

Srbiju očekuje veoma težka grupa na Pirinejima, domaćin Španija, šampion Evrope Francuska i selekcija Brazila prepuna NBA zvezda

"Naša grupa je najteža i nikako se ne bih zadovoljio time da prođemo u osminu finala kao četvrti, jer bismo u eliminacijama igrali sa prvoplasiranim iz grupe sa kojom se ukrštamo", rekao je plej Srbije.

"Orlovi" su u sredu počeli pripreme za Mundobasket, a prvu fazu će od 13-26. jula sprovesti na Zlatiboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve