Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.05.2014.

18:43

Teodosić: Ostanak ne zavisi od mene

Srpski košarkaš Miloš Teodosić još uvek ne zna da li će produžiti ugovor sa moskovskim CSKA, koji mu ističe na leto.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Teodosić je od 2011. godine u Moskvi, gde je došao iz Olimpijakosa, a jedan je od ključnih igrača "Armejaca" već godinama.

"Veoma sam srećan u Moskvi, ali iskreno, ne razmišljam o budućnosti i ne želim da predviđam šta će se dogoditi na leto, kada mi ugovor istekne. To ne zavisi od mene nego od kluba", rekao je Teodosić.

Teodosić će sa zemljacima Nenadom Krstićem i Vladimirom Micovom pokušati da krajem maja donese CSKA prvu titulu u Evroligi od 2008. godine.

"Armejci" će u polufinalu Fajnal-fora (16-18. maj) igrati protiv Makabija, dok drugi par čine Real Madrid i Barselona. Teodosić je propustio plej-of mečeve sa Panatinaikosom, ali će biti spreman za ključni meč u Milanu.

"Mislim da ću biti potpuno spreman do turnira u Milanu. Osećam mali pritisak zbog neuspeha na poslednja dva Fajnal-fora, ali pokušavam da ne razmišljam mnogo o tome. Pokušaću da budem što opušteniji u Milanu, jer ovoga puta CSKA nije najveći favorit. To su Real i Barselona, koji imaju sjajne sezone", istakao je Teodosić.

Teodosić ove sezone prosečno beleži 10,9 poena uz 4,1 asistenciju i 2,4 skoka po utakmici u EL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve