Nova vest
Košarka

Utorak, 22.04.2014.

10:15

Bertomeu dolazi na F4 ABA lige

Predsednik i izvršni direktor Evrolige Đordi Bertomeu i Edvard Skot, glavni operativni direktor, biće gosti ABA lige na ‘fajnal foru’ u Beogradu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Završni turnir regionalnog takmičenja igra se od četvrtka do nedelje u beogradskoj “Kombank areni”, a čelnici Evrolige trebalo bi da gledaju finalni meč.

Njihov boravak u srpskoj prestonici imaće radni i zvanični karakter, a za sada nije poznato o kojim temama će diskutovati kada se sretnu sa rukovodstvom Jadranske lige. Takođe, postoji mogućnost da bude pokrenuto i pitanje eventualne organizacije ‘fajnal fora’ Evrolige u Beogradu.

Početkom marta sekretar Privremenog organa grada Goran Vesić najavio je mogućnost da bi Beograd mogao da se kandiduje za organizaciju završnog turnira najkvalitetnijeg klupskog takmičenja.

Šta god da bude na dnevnom redu, dolazak prvog tandema Evrolige, pre svega Bertomeua, jasan je znak podrške Jadranskoj ligi, pišu “Večernje novosti”. Naime, Bertomeu izuzetno retko posećuje gradove van kalendara Evrolige i košarkaške manifestacije lokalnog, odnosno regionalnog karaktera. Bertomeu je do sada u većini slučajeva izuzev utakmicama Evrolige i Evrokupa prisustvovao NBA mečevima, Svetskim prvenstvima, Evropskim prvenstvima i Olimpijskim igrama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve