Nova vest
Košarka

Petak, 18.04.2014.

12:01

Popović: Jakom odbranom na Partizan

Košarkaš Metalca Petar Popović izjavio je da će njegova ekipa morati da odigra dobro u odbrani, ukoliko želi da pobedi Partizan u četvrtom kolu KLS.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Valjevska ekipa je u prva tri kola zabeležila pobedu nad Mega Vizurom i dva poraza, od FMP-a i Radničkog. Partizan ima maksimalan učinak.

Meč četvrtog kola Superlige Srbije Metalac - Partizan na programu je u subotu od 19:30h.

“Superliga je takva da nema vremena za tugovanje i previše razmišljanja o prethodnoj utakmici koju nismo odigrali najsjajnije. Verujem da igrači u svim klubovima sa nestrpljenjem očekuju duele sa Zvezdom i Partizanom”, rekao je Popović.

On ističe da svi u gradu podjednako nestrpljivo čekaju dolazak šampiona Srbije.

“U Valjevu je publika fantastična i ceo grad živi za kosarku, tako da, kao i protiv svake ekipe iz Superlige, očekujem veliku podršku”, rekao je Popovic.

Popoviću ce direktan rival u predstojećem duelu sa Partizanom NIS biti Dejan Musli, koji je fantastično odigrao protiv Crnokose. Iskusni centar smatra da pojedinačni dueli neće biti presudni u predstojećoj utakmici.

“Svaka čast Musliju na poslednjoj partiji. Ipak, mislim da ekipu Partizana krasi timska igra ove sezone više nego ikada i da ćemo morati da im se suprotstavimo jakom odbranom, svih 40 minuta”, zakljucio je Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve