Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.03.2014.

13:03

ABA: Zvezda dan ranije u Zadru

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće Zadru u okviru 24. kola ABA lige u subotu, a ne u nedelju kako je prvobitno bilo predviđeno.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novi termin utakmice je subota od 19 časova, a do pomeranja meča u dvorani "Krešimir Ćosić" došlo je jer ‘crveno-bele’ već u utorak očekuje prvi meč četvrtfinala Evrokupa sa Budiveljnikom.

Zvezda sa ukrajinskim Budiveljnikom igra u litvanskom Kaunasu, a da je meč sa Zadrom ostao u nedelju izabranici Dejana Radonjića bi odigrali dve utakmice u razmaku od 48 sati, a obe na gostovanju.

Duel između Crvene zvezde i Zadra od velike važnosti je za oba kluba. ‘Crveno-beli’ jesu obezbedili prvo mesto na tabeli pred plej-of, ali bi pobedom pomogli srpskom koeficijentu u borbi sa Hrvatima za četvrto mesto u regionalnom takmičenju sledeće sezone. S druge strane, Zadar se bori i za koeficijent, ali i opstanak u ligi, pošto trenutno drži poslednje mesto na tabeli sa šest pobeda i 17 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu