Nova vest
Košarka

Petak, 24.01.2014.

16:35

Majami pratio Bogdana u Tel Avivu

Asistent generalnog menadžera Majami Hita Adam Sajmon bio je u četvrtak u Nokija areni i posmatrao beka Partizana Bogdana Bogdanovića.

Izvor: B92, eurobasket.com

Autor:B92, eurobasket.com

Default images

Specijalista za NBA draft Džonatan Dživoni tvrdi da je Bogdanović najveći potencijal među neameričkim igračima rođenim 1992. godine.

„Nisam imao pojma da me prate na utakmici protiv Makabija, bio sam koncentrisan na meč“, rekao je Bogdanović nakon meča u Tel Avivu koji je domaćin dobio sa 88:67.

Mladi košarkaš crno-belih ne krije da ima želju da zaigra u NBA.

„Za mene je igranje u NBA san, ali sada se koncentrišem na Partizan. Verujem da sam spreman za NBA i ako dobijem ugovor, daću sve od sebe. Za mene lično je mnogo bolje da igram Evroligu nego da idem na probu u letnju ligu NBA, ali ako neko hoće da me potpiše i onda da me prosledi u tim iz Evrolige, na to bih pristao“, rekao je Bogdanović koji je u četvrtak imao 17 poena (7-16) , 6 skokova, 3 asistencije i 5 izgubljenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve