Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.01.2014.

11:16

Hoksi oduševljeni Perom Antićem

Pero Antić maksimalno koristi prostor koji se u Atlanta Hoksima pojavio povredom Ala Horforda.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

U pobedi nad Indijana Pejsersima, najboljim timom NBA lige, Antić je zabeležio 16 poena (6-10 iz igre), od toga osam u važnoj seriji na startu meča, uz 4 skoka i po asistenciju i blokadu.

U napadu je igrao raznovrsno, a u odbrani je zajedno sa Brendom namučio Roja Hiberta, navodi se na zvaničnom sajtu Hoksa.

"Moram dobro da čitam situacije – da nekada posle bloka idem na ’pop’, a nekada na ’rol’. Moram da miksujem posle pogođene trojke, kao i da igram dobru odbranu“, izjavio je Antić i dodao da mu je drago što je Atlanta prekinula niz od tri poraza.



Bivšeg igrača Crvene zvezde i Olimpijakosa pohvalio je i Džef Tig.

"Pero je igrao sjajno, raširio je našu igru u napadu, pogađao je šuteve, a onda je na drugoj strani igrao odlično u odbrani. Otežao je posao Hibertu, to je ono što nam je trebalo“.

Poslednjih sedam utakmica Antić igra preko 20 minuta i sve je bolji kako vreme odmiče. Ukupno, makedonski košarkaš u NBA ove sezone prosečno upisuje 5 poena i 2,9 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve