Nova vest
Košarka

Subota, 28.12.2013.

17:04

Gašić: Igokea je kompletan tim

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić kaže da će u meču sa Igokeom (nedelja, 17h) ključ biti da crno-beli zaustave plejmejkere protivničkog tima.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

“Ekipa Igokee igra veoma tvrdu, brzu košarku. Osnovne poluge njihovog tima su na poziciji plejmejkera naš bivši igrač Gordić, potom doveli su veoma iskusnog igrača Gibsona. Od starosedelaca koji su bili pre svega su važni Štemberger i Dozet, kada su spoljne pozicije u pitanju”, kazao je Gašić.

“Igrač od kojeg u velikoj meri zavisi njihova igra je Jorović, koji praktično igra kao najbolji plejmejker bez obzira što je na poziciji krilnog centra. Jednostavno rečeno, uz dolazak Vilijamsa i uz dvojicu visokih igrača, Nikolića i Bunića, mislim da je to kompletan tim”, dodao je Gašić.

Glavni trener Duško Vujošević zbog zdravstvenih problema nije bio prisutan, a Gašić kaže da je važno da ekipa odreaguje posle poraza od Cedevite.

“Značajno je da kroz dobru, kolektivnu odbranu dođemo u poziciju da nametnemo naš stil, naš ritam igre. Ta pobeda bi ekipi mnogo značila na polju samopouzdanja i, na kraju krajeva, značila bi nam zbog plasmana na fajnal-for jer je Igokea direktni rival”.

Partizan ima skor 9-4, dok je Igokea upisala pobedu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve