Nova vest
Košarka

Četvrtak, 19.12.2013.

09:28

Crno-beli pred CSKA: Meč sezone

Kapiten Partizana NIS Dragan Milosavljević očekuje drugačiji meč protiv CSKA od prvog duela u Moskvi, gde je bilo 42 razlike za Ruse.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crno-beli u četvrtak od 20:45 dočekuju CSKA u poslednjem meču prve faze Evrolige, a pobedom nad "armejcima" bi definitivno obezbedili Top 16 fazu.

"Ovo je presudna utakmica za Top 16. Dosta smo izgubili u Moskvi, sada bi trebalo da pokažemo karakter. Utakmica će izgledati drugačije nego prva. Očekuje nas dobra amotesfera, nadam se punom Pioniru i iznenađenju", rekao je Milosavljević.

Čak i u slučaju poraza Partizan bi do Top 16 mogao porazom Nantera od Fenerbahčea u Paziru.

"Ne zanima nas taj meč. Evroliga je nabolje takmičenje, značillo bi nam još utakmica u Evropi. Bio bi to veliki uspeh. CSKA je jedna od najjačih ekipa na kontinentu, bilo bi lepo da odigramo dobru utakmicu kao protiv Fenerbahčea u Istanbulu", zaključio je Milosavljević.

Jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone Bogdan Bogdanović takođe ističe da je duel sa CSKA meč sezone.

"Utakmica je sigurno meč sezone. Daćemo sve od sebe da pobedimo i prođemo u Top 16, da ispunimo jedan od ciljeva ove sezone. Nadamo se da uz navijače i podršku možemo do iznenađenja jer je CSKA favorit", rekao je Bogdanović koji je istakao da je potpuno spreman za utakmicu.

Težak poraz u Moskvi posebno je ostao urezan u pamćenje Tarenzu Kinziju.

"Biće teška utakmica, igramo protiv veoma dobrog tima koji je sve jači i jači. U prvom meču nisu imali milosti. Svaki igrač nam je ostavio gorak ukus u ustima, nije tu bilo ružne priče, ali spremni smo za igru. Sve je u našim rukama. Treba da izađemo na teren i uradimo naš posao", rekao je Kinzi.

Meč desetog kola Grupe A Evrolige između Partizana NIS i CSKA igra se u četvrtak u Pioniru od 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu