Nova vest
Košarka

Sreda, 11.12.2013.

17:56

Nanter navija za Fenerbahče

U grupi A Evrolige situacija je jako neizvesna pred poslednja dva kola. Tri tima se bore za poslednje mesto koje vodi u Top16, a u najboljoj poziciji je Nanter.

Izvor: AS

Autor: AS

Default images

Meč između Budiveljnika i Nantera direktno određuje sudbinu Partizana, s obzirom da Francuzi imaju pobedu više od crno-belih.

U slučaju neuspeha srpskog šampiona u Istanbulu, Nanter bi se pobedom u Kijevu plasirao u Top 16 fazu. Međutim, i Ukrajinci imaju teoretske šanse, ali moraju da trijumfuju sa čak 20 razlike.

"Pozicija Budiveljnika ne pokazuje njegov realan kvalitet. Očekujemo veoma komplikovanu utakmicu. Svesni smo da nam je potrebna pobeda kako bi smo se plasirali u Top 16. Učinićemo sve što je u našoj moći da se vratimo sa pobedom. Još jednom naglašavam da pozicija ekipe iz Kieva ne pokazuje njihov realan kvalitet“, izjavio je trener Nantera, Donadje Paskal.

U prvom duelu ova dva tima bilo je ubedljivih 80:61 za Nanter.

"Očekujemo težak meč. Prilično smo lako došli do pobede u prvom meču, pa će ekipa Budiveljnika možda želeti osvetu u ovoj utakmici. Moramo odigrati koncentrisano i pokušati da iskoristimo svaku šansu da pobedimo“, rekao je bek francuskog šampiona Havijer Korosin.

Budiveljnik i Nanter sastaju se u Kijevu u petak od 18 časova, dan nakon okršaja Fenerbahčea i Partizana u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve