Nova vest
Košarka

Petak, 29.11.2013.

01:00

Donadiju: Pritisnuli ih u odbrani

Posle pobede nad Partizanom NIS, trener Nantera Paskal Donadiju rekao je da je njegovom timu potrebna još jedan trijumf za plasman u Top 16 fazu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"U dobroj smo poziciji, ali potrebna nam je još jedna velika pobeda za prolaz dalje. Rekao sam igračima da će sa Partizanom biti teška utakmica, tako se i ispostavilo. Bio sam zabrinut jer je Partizan pogodio neke važne šuteve, ali pritisnuli smo ih u odbrani i Denijels je ukrao ključnu loptu“, kazao je Donadiju.

"Nama je čast da igramo u Evroligi, a sada imamo priliku da izborimo istorijski plasman u drugu fazu“, dodao je Donadiju, čiji tim sada ima skor 3-4, dve pobede više od Partizana i Budiveljnika.

Košarkaš Nantera Žeremi Nzeulije rekao je da je očekivao tešku borbu i dodao je:

"Znali smo da nam pobeda donosi dobre šanse za prolaz dalje. Posvećujemo ovaj trijumf našem treneru i njegovoj košarkašoj filozofiji. Pre meča mi je rekao da verujem u svoj šut i to sam mu vratio“, rekao je Nzuelije, koji je dao dve od tri trojke.

Nanter je u uzbudljivoj završnici u Francuskoj slavio sa 62:61.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu