Nova vest
Košarka

Subota, 09.11.2013.

13:36

Radonjić: Razmišljamo samo o pobedi

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u nedelju od 17 časova dočekuju Cedevitu u sedmom kolu ABA lige, a trener Dejan Radonjić očekuje težak meč.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

’Crveno-beli’ su na trećem mestu na tabeli sa četiri pobede i dva poraza, a zagrebačka ekipa je na prvom mestu sa pobedom više.

"Cedevita u ovoj sezoni ima izvanredan koncept. U ekipi je veliki broj mladih igrača, a angažovali su izuzetnog trenera, Jasmina Repešu. Klub je sjajno organizovan i sasvim je sigurno da su u najužem krugu za plasman na ’fajnal–for’ ABA lige."

"Odlično su započeli sezonu, a angažovanjem Alena Reja popunili su problematičnu poziciju beka. Bez svake sumnje, predstoji nam težak meč, jer se sastaju dva tima koja će se boriti za sam vrh i plasman u Evroligu", rekao je Radonjić.

Zvezdin strateg je naglasio da je ekipa poprilično fizički i emotivno istrošena posle pobede nad Laboral Kučom u Evroligi, ali da je zdravstveno stanje u ekipi dobro.

"Nadam se da će podrška navijača biti velika, jer nam je ta dodatna energija sa tribina neophodna kako bismo došli do pobede. Cedevita dolazi u Beograd sa velikim samopouzdanjem. Pored dobrih rezultata u ABA ligi, napravili su i sjajan rezultat u poslednjem kolu Evrokupa, kada su posle zaostatka od dvadesetak poena razlike uspeli da naprave preokret i savladaju Dinamo Sasari. Međutim, naša želja je da čvrstom igrom i jakom odbranomm dođemo do željenog rezultata, a to je pobeda i trenutno samo tako razmišljamo", zaključio je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu