Nova vest
Košarka

Subota, 19.10.2013.

10:01

Nikolić: Odbrana put do pobede

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić rekao je da njegov tim očekuje izuzetno teška utakmica u protiv Igokee u Laktašima gde će ključna biti odbrana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kragujevčani su u prva tri kola ostvarili dve pobede i zabeležili težak poraz od Crvene zvezde, a u međuvremenu su izgubili i u Evrokupu od Panioniosa.

"Idemo na noge timu koji je prošle sezone bio prvi posle ligaškog dela. Po kvalitetu smo tu negde, međutim ne treba zaboraviti da je Igokea iskusniji tim, a i igra kod kuće", rekao je Nikolić.

On je dodao da će ključ uspeha Radničkog na ovom meču biti dobra odbrana.

"Za razliku od rivala, kod nas samo Marinović i Lešić imaju iskustvo igranja u regionalnom takmičenju. Kada odigramo odbranu na najvišem nivou, možemo sa svima da se nosimo. To smo najbolje pokazali na gostovanju Ciboni. Očekujem da moji igrači ponove takvu igru, da iz kvalitetne defanzive postignemo što više lakih poena. To je put do pobede", poručio je Nikolić.

Utakmica između Igokee i Radničkog igra se u nedelju od 19 sati u Laktašima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve