Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.07.2013.

13:40

Lučić: Svaki igrač preko potreban

Srpski košarkaški reprezentativac Vladimir Lučić rekao je da su treninzi u Kranjskoj Gori naporni.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

On je dodao da to ne predstavlja problem, jer je svima u insteresu da se nacionalni tim što bolje pripremi za prvenstvo Evrope u Sloveniji.

"I pre dolaska u Kranjsku Goru znali smo da će ovo biti najteži deo priprema za Evropsko prvenstvo. Treninzi su znatno teži i naporniji nego prve nedelje u Beogradu."

"Pre podne trčimo na obližnjem fudbalskom terenu, dok smo popodne u dvorani koja je na pet minuta hoda od hotela u kome smo smešteni. Stigle su i prve upale mišića, ali nema odustajanja. Uslovi u Kranjskoj Gori su zaista odlični, imamo sve što nam je potrebno za kvalitetan rad, oporavak i odmor", rekao je Lučić za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Selektor Dušan Ivković od danas će moći da računa i na Djordja Gagića i Nikolu Kalinića, članove Univerzitetske selekcije koja je u Kazanju osvojila bronzanu medalju.

"Trebalo bi da budu sa nama već na poslepodnevnom treningu. Nema nas dovoljno, tako da je svaki igrač preko potreban kako bi smo imali što bolji i kvalitetniji trening. Krajem nedelje u rad bi po specijalnom režimu trebalo da se uključi i Nemanja Nedović, tako da će nas biti još više na terenu", poručio je Lučić.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u grupi B u Jesenicama sa Litvanijom, Crnom Gorom, Makedonijom, Bosnom i Hercegovinom i Letonijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve