Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 08.07.2013.

21:04

Duda obavio prozivku, bez Mačvana

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković obavio je u ponedeljak prvu prozivku pred početak priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji u septembru.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Od 19 imena koja se nalaze na spisku potencijalnih putnika na Evrobasket, na prvom okupljanju pojavilo se njih 13, a samo je Milan Mačvan izostao bez opravdanja.

Prvi je stigao kapiten Nenad Krstić, a pored njega su tu još Miloš Teodosić, Nemanja Dangubić, Dejan Musli, Raško Katić, Vladimir Micov, Bogdan Bogdanović, Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Danilo Anđušić, Vladimir Štimac, Stefan Marković i Vladimir Lučić.

Nemanja Nedović je u Ouklendu, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa NBA ekipom Golden Stejt i pridružiće se timu 14. jula.

Najbolji svetski plejmejker u svom uzrastu Vasilije Micić dobio je dodatnih šest dana odmora, jer je do nedelje učesvtovao na omladinskom prvenstvu sveta, gde je naša selekcija osvojila srebrnu medalju.

Đorđe Gagić i Nikola Kalinić su sa univerzitetskom reprezentacijom u kazanju, dok je Nemanja Krstić sa reprezentacijom za igrače do 20 godina, koja u utorak startuje na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije će se na Evropskom prvenstvu koje se igra od četvrtog do 22. septembra takmičiti u grupi ’B’, zajedno sa selekcijama Litvanije, Letonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu