Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.01.2013.

23:35

DV: Boltauzer dugovao Radničkom

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević čestitao je Radničkom na pobedi u 19. kolu ABA lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Kragujevčani su slavili u Jezeru sa 78:76 i prišli Partizanu na samo pobedu zaostatka na tabeli.

“Želim da čestitam timu Radničkog, stručnom štabu i klubu na pobedi. Osnovni uzrok poraza je što nismo dobro reagovali, adaptirali se na neke promene strukture, pogotovu u momentu kada su oni smanjili postavu, napravili igru atipičnu pik en popom i širinu za šut za tri poena.”

“Mi nismo uspešno branili taj šut, a nismo uspeli da materijalizujemo visinsku prednost koju smo imali tog momenta.”

Trener crno-belih rekao je i da pojedini igrači nisu bili na nivou, ali nije želeo da ih imenuje.

“Moram da kažem da nekoliko igrača stvarno nije bilo na visini nivoa ove utakmice. Koji su to igrači, to je naravno njima rečeno u svlačionici i to nećemo iznostiti preko medija. Utakmicu gde je jedna lopta odlučivala, više od jedne lopte sudija Boltauzer, a i Belošević, ali posebno Boltauzer, koji je očigledno imao neke dugove prema ekipi Radničkog kada im je sudio na nekim gostovanjima ili na nekom gostovanju, su dali protivničkoj ekipi. To nije prvi put da je Partizan u bitnim momentima oštećen i stvarno je veoma čudno da u jednom takmičenju koje je ovako značajno sudije se tako olako igraju sa sudbinama čitavih klubova“, nakon meča u Kragujevcu rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.

U narednom kolu Partizan dočekuje Split, a Radnički dočekuje ekipu Krke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu