Nova vest
Košarka

Utorak, 11.09.2012.

15:23

Srbiji dovoljno i pola koša

Košarkaškoj reprezentaciji Srbije dovoljna je pobeda i od pola koša razlike za plasman na Eurobasket 2013. u Sloveniji, potvrđeno je B92 iz KSS.

Izvor: SN

Autor: SN

Default images

Nepoznanica je bila da li se u našoj grupi, jedinoj koja ima šest ekipa, računaju i rezultati utakmica sa poslednjeplasiranom Slovačkom.

Izvor iz KSS-a nam je potvrdio da je našoj reprezentaciji dovoljna i pobeda od pola koša razlike, kako bismo obezbedili prolaz na prvenstvo Evrope kao trećeplasirana ekipa, i ne zavisimo od rezultata drugih utakmica.

Ako ostvarimo pobedu od +19 razlike onda na prvenstvo odlazimo kao drugoplasirana ekipa, a u slučaju da Estonija izgubi u meču sa Islandom onda nam je dovoljna i pobeda od 14 i više razlike kako bismo bili drugoplasirani.

Takođe, ako Srbija i Estonija izgube svoje utakmice, naša reprezentacija će imati skor 5:5 i o sudbini naše reprezentacije odlučivaće koš razlika u odnosu na trećeplasirane ekipe iz ostalih grupa.

Naša reprezentacija svoj odlučujući meč igra u hali Pionir sa početkom u 20:30 časova. Na toj utakmici biće upriličen i svečani defile srpskim paraolimpijcima, koji su na Igrama u Londonu osvojili pet medalja - dva zlata i tri srebra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d