Nova vest
Košarka

Četvrtak, 23.08.2012.

11:04

Vujošević: Vlast daje titulu Zvezdi

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević izjavio je kako deo državne vlasti želi da "pokloni" titulu Crvenoj zvezdi Diva, i najavio obračun protiv sličnih.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Postoje indicije dela država da bi neki naši protivnici mogli da kupe ili da ih nova vlast koja je došla, časti titulom. Misle da su došli na vlast da bi i Zvezda došla na prvo mesto. Bez obzira na to, gledaćemo da rešimo našu finansijsku situaciju koja nije laka i da sa ovim mladim timom idemo na titule", rekao je Vujošević za SOS kanal.

Trener "crno-belih", koji se vratio posle dve godine odsustva iz srpske košarke, tako je reagovao na jedan od intervjua koje je za beogradske medije dao prvi čovek "crveno-belih" Nebojša Čović.

Vujošević je rekao da će se "obračunati" sa onima koji žele da "love u mutnom", praktično ponovivši ono što je Čović nekoliko dana rekao:

"Idemo na prva mesta u svim takmičenja u kojima učestvujemo i meataforički da kažem, hvataćemo za vrat svakoga ko hoće da lovi u mutnom, kao što su već počeli", jasan je Vujošević.

Partizan je u sredu poražen od ukrajinske Politehnike 73:72, u prvom pripremnom meču za novu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

310 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu