Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.07.2012.

23:51

Kori Fišer nova meta Partizana?

Partizan mt:s radi na dovođenju novih pojačanja za predstojeću sezonu, a poslednje ime o kojem se spekuliše je Amerikanac Entoni Kori Fišer.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Fišer je bek koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama plejmejkera i šutera, a prethodna sezona u Antaliji bila mu je prva u Evropi.

Studirao je na univerzitetu Vilanova, a prosek u Turskoj bio mu je 17.2 poena, 3.5 skokova i 4.4 asistencije po meču. On je 2010. u utakmici letnje lige na otvorenom u Bronksu ubacio 105 poena uz šut za tri 23 od 28!

U Humsku 1 do sada su stigli Nikola Milutinov (centar, 18 godina), Leo Vesterman (plejmejker, 20) i Đorđe Gagić (centar, 22) i Dejan Musli (centar, 21), sa pozajmice iz Mega Vizure se vraća Nenad Miljenović (plejmejker, 19), dok se Partizan pozdravio sa Petrom Božićem (bek, 34), Dušanom Kecmanom (bek, 35) i Raškom Katićem (centar, 32).

Spekuliše se i da "crno-beli" pregovaraju sa krilnom centrom Eltonom Braunom kooji se dvoumi između Evrolige (Partizan) i finansijski boljih ponuda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve