Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.07.2012.

18:46

Zvezda: Svi će biti isplaćeni

Iako još uvek nije jasno da li će Svetislav Pešić i sledeće sezone sedeti na klupi Crvene zvezde, "crveno-beli" će 6. avgusta početi pripreme.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ekipa će se okupiti 5. avgusta kada će biti obavljeni lekarski pregledi i testiranja, a bazični deo priprema odradiće na Zlatiboru od 12. do 26. avgusta.

I prošlog leta Crvena zvezda spremala se na Zaltiboru, gde je prema rečima direktora kluba Davora Ristovića imala maksimalne uslove za rad, tim je bio odlično fizički pripremljena pa oproban recept nije želeo da menja.

Direktor je naglasio da rukovodstvo i menadžment kluba čine maksimalan napor kako bi ispunili sve obaveze iz prošle sezone.

"Svi igrači i članovi stručnog štaba biće isplaćeni i ne postoji nijedan razlog da to ne bude tako. Zato svima poručujem da nema razloga za brigu i pokretanje te teme u medijima. U pojedinim klubovima se duguje neuporedivo više pa niko ne forsira tu priču po novinama. Nema potrebe da se stvara negativna atmosfera pred start priprema za novu sezonu. Još jednom ponavljam, svi će biti isplaćeni i nikome nećemo ostati dužni", zaključio je Ristović.

Proteklu sezonu Zvezda je u regionalnoj ABA ligi završila na 10. mestu sa 11 pobeda i 15 poraza, dok je u domaćoj Superligi poražena u finalu plej-ofa od Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve