Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.06.2012.

23:56

B92: Nedović (ipak) ide u Litvaniju

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović, karijeru najverovatnije nastavlja u litvanskom Lietuvos Ritasu saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Igrač koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, bio je na korak od odlaska u ekipu Aleksandra Džikića i tokom marta ove godine, ali je tada posao u koji je bio uključen i bek Ritasa Rašić (koji je trebalo da pređe u Olimpijakos) propao.

Kako saznajemo, i pored toga što su vodeći ljudi crveno-belih i trener Svetislav Pešić tokom proleća stopirali taj transfer, sada ne postoje prepreke za odlazak Nedovića, jer u njegovom ugovoru postoji klauzula po kojoj može da napusti Mali Kalemegdan ako donese, ugovorom dogovoreno obeštećenje, koje prema našim saznanjima, nije malo.

S druge strane, trener kluba koji je spreman da plati taj novac Lietuvos Ritasa, Aleksandar Džikić upoznat je sa mogućnostima ovog momka, koga trenira kroz reprezentativne selekcije već drugu godinu.

Nije tajna da je na relaciji trener (Svetislav Pešić) i igrač (Nemanja Nedović) bilo određenih nesporazuma, i da taj odnos često nije funkcionisao na najbolji način. Ne retko je zvezdina publika otvoreno od klupe tražila veću minutažu za zvezdinu "decu" odnosno Nedovića i mladog Aleksandra Cvetkovića, ali je s druge strane jasno i da se za sva "kadrovska" rešenja, pita trener čiji ostanak gotovo jednoglasno traže svi navijači Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu