Nova vest
Košarka

Subota, 25.02.2012.

08:23

Barkli dobio Šeka, blistao Irving

U subutu ujutro počeo je NBA “Ol star“ vikend u Orlandu gde je odigran meč u kojem su nastupili rukiji i sofmori.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Za razliku od prethodnih godina kada su početnici igrali protiv igrača koji igraju svoju drugu NBA sezonu, ovaj put su bili izmešani u dva tima koja su predvodili Čarls Barkli i Šekil O’Nil.

Pobedio je Barklijev tim sa 146:133, a prva zvezda večeri bio je prošlogodišnji prvi pik sa NBA Drafta, bek Klivlend Kavalirsa Kajri Irving šutiravši trojke fenomenalnih 8/8 za 34 poena uz 9 asistencija.



Po ’dabl-dabl’ su ostvarili Demarkus Kuzins (18p, 11sk) i Evan Tarner (16p, 11sk, 7as), dok je Pol Džordž iomao 23 poena.

U Šekovom timu najbolji je bio centar Detroita Greg Monro sa 19 poena i 10 skokova, Tristan Tompson je bio najefikasniji sa 20 poena, Kemba Voker je imao po 10 poena i asistencija, Noris Kol je dodao 18 poena i 6 asistencija, Brendon Najt je postigao 14 poena uz 7 proigravanja, dok je Džeremi Lin postigao samo 2 poena (1/4 iz igre).

Jedini Evropljanin na ovom meču bio je ruki Minesote Riki Rubio koji je za poražni tim postigao 12 poena uz 7 asistencija.

Pogledajte kompletan meč Barklijevog protvi Šekilovog tima:



U noći između subote i nedelje na programu su Ol star meč razvojne NBDL lige, takmičenje u veštini, šutiranju trojki i zakucavanju.

Duel Istoka i Zapada na programu je poslednjeg dana All Star meča u Orlandu, u ponedeljak ujutru u 03.00 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu