Nova vest
Košarka

Petak, 06.01.2012.

11:21

Ovo je više od prljave igre...

Srednja škola Konel iz Vašingtona bila je relativno nepoznata u svetu košarke, ali sve je promenio YouTube pre dva dana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nakon što je Majkl Kristenson odlučio da snima duel Konela i Hajlenda, dve škole iz države Vašington, igrači ove prve postali su najomraženiji na svetu.

Razlog je jednostavan, dva igrača Kol Vanderbilt i Kenan Van Holebek su brutalnim startovima zaustavljali rivale, a sudije su svirale samo obične faulove.

Međutim, video nije naišao na odobrenje svih koji su ga pogledali, a treneri i porodica igrača iz Konela su pokušali da ga čak ospore.

“Kol (igrač sa brojem 34) je jak momak, ali ono koji ga poznaju znaju da je kao dobar plišani meda. Moj sedmogodišnji sin ga obožava kada se igra sa njim. Ali, na snimku on je najpodlije, najodvratnije dete. Nije fer, želim da zna da su treneri i saigrači uz njega”, izjavio je trener Konela Oskar Garza.

Iako možemo priznati da je većina faulova sa ovog video snimka, iako su agresivnije prirode, u rangu nesportskih, nema sumnje da je peti definitivno faul posle koga igrač mora biti izbačen sa terena, možda i suspendovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu