Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.01.2012.

22:11

Pešić: "Ponosan sam"

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je nakon pobede njegovog tima u Vršcu da je ključ bila promena odbrane na Borisu Savoviću.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Zvezda je u 14. kolu regionalne ABA lige savladala Hemofarm u gostima sa 81:73 i tako zabeležila prvi trijumf u gostima.

„Ponosan sam što smo u drugom poluvremenu preuzeli kontrolu i posle konstantnog jurenja rezultata uspeli da napravimo prvi brejk ove sezone.“

„Bilo je jako teško igrati protiv ekipe kao što je Hemofarm, ali mislim da je ključ bio u promeni odbrane nad Savovićem u drugom poluvremenu. Odlučio sam da na ovom meču ne igraju Nedović i Marković, trudim se da na svakoj utakmici drugim igračima dajem šansu“, rekao je trofejni trener.

Sa druge strane, trener Vršana Žaljko Lukajić nije bio nezadovoljan izdanjem svog tima.

„Po ko zna koji put ponavljam da mi je čast i privilegija da treniram ovakve momke, da ih gledam kako rastu i stasavaju u prave igrače. Nije problem to što smo sada izgubili, i dalje držimo kontrolu, što se tiče ambicija. Borimo se sa nedaćama, nikada nismo kukali, pa nećemo ni sada. Ali, smatram da neke stvari moramo da postavimo na mesto.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve