Nova vest
Košarka

Utorak, 03.01.2012.

01:41

Partizan i Ejsi Lo raskinuli ugovor

Košarkaški klub Partizan mt:s i plejmejker Ejsi Lo raskinuli su ugovor, objavio je beogradski klub.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Amerikanac je dobio nedelju dana slobodno da obiđe porodicu u SAD, nije se u ponedeljak vratio u Srbiju u dogovoreno vreme i samim tim okončao saradnju sa 'crno-belima'.

Ejsi Lo je dobio dozvolu od kluba da otputuje u Ameriku za novogodišnje praznike i po tom dogovoru trebao je 2. januara da se vrati u Beograd i pojavi na večernjem treningu prvog tima. O svojoj odluci da više ne želi da igra za Partizan mt:s obavestio je trenera Vladimira Jovanovića. S obzirom da nije došao u Beograd i jasno istakao svoju želju da neće nastaviti sezonu u crno-belom dresu, želimo da obavestimo javnost da će Partizan mt:s više ne računa na Loa“, kaže se u saopštenju šampiona Srbije.

U Partizanu su istakli da će klub preduzeti neophodne korake da zaštiti svoje interese, s obzirom da Lo ima važeći ugovor do kraja sezone sa srpskim šampionom. ’Crno-beli’ su takođe naglasili da će potražiti novog igrača na poziciji jedan.

Lo je jedan od najkritikovanijih igrača Partizana mt:s, a posebno je razočarao na meču sa Armanijem u Evroligi koji su „crno-beli“ izgubili i nisu se plasirali u Top 16 fazu prvi put posle šest godina.

Lo je u Partizan stigao letos i očekivalo se da bude veliko pojačanje. Međutim, osim u tri utakmice, protiv Radničkog, Šarlroa i Reala, Amerikanac je bio daleko ispod očekivanja, posebno posle povrede, pred meč sa madridskim Realom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu