Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.12.2011.

13:52

Partizan kažnjen sa 30.000 evra!

Košarkaški klub Partizan mt:s kažnjen je ukupno sa 30.000 evra ubacivanja predmeta na teren na utakmici poslednjeg kola grupne faze protiv Armanija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Navijači su tako po ko zna koji put napravili veliku štetu ‘crno-belima’, koji su ovoga puta najrigoroznije kažnjeni.

Tokom zagrevanja ekipa kao i prilokom izvođenja slobodnih bacanja gostujuće ekipe, navijači domaćeg tima su ometali igrače laserom. Tokom poslednjih pet minuta meča navijači domaćeg tima na teren su bacali upaljače i olovke. Tom prilikom niko nije povređen. Odmah po završetku utakmice, kada su se rukovali igrači i treneri na terenu je eksplodirala petarda”, navedeno je u izveštaju sudija.

Košarkaški klub Partizan mt:s je upozoren od strane disciplinskog sudije da će ukoliko se takvo ponašanje nastavi klub biti strožije kažnjenm i za svaki i najmanji prekršaj. Tako da je u ovom slučaju klub kažnjen minimalnim kaznama, ali za svaki prekršaj posebno što je ukupno 30.000 evra.

Veoma je važno istaći da se u obzir uzimaju prethodne tri godine i prekršaji zbog kojih je klub i ranije bio sankcionisan, te svaki novi prekršaj dovodi do još oštrijih kazni. Bez obzira što je šampion Srbije završio ovogodišnje takmičenje u Evroligi, svaki prekršaj se uzima u obzir i pretnja je za svaku narednu sezonu.

Na osnovu svega navedenog, košarkaški klub Partizan mt:s moli svoje navijače da navijaju na fer i korektan način na svim utakmicama u svim takmičenjima u kojima klub iz Humske igra. Ubacivanjem predmeta na teren, korišćenjem lasera ili sličnih neprimerenih sredstava, štetu nanose samo klubu za koji navijaju. Molimo naše navijače da najozbiljnije shvate apel kluba jer u budućnosti crno-belima preti i kazna zabrane igranja na domaćem terenu”, navodi se u saopštenju Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve