Nova vest
Košarka

Sreda, 28.12.2011.

18:08

Ivković: "Nema lakih rivala"

Trener Olimpijakosa Dušan Ivković izjavio je posle žreba za Top 16 fazu Evrolige da je najbitnije da njegov tim mimoiđu povrede.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Pirejci su u grupi sa CSKA, Anadolu Efesom i Galatasarajem.

“U Top 16 fazi nema lakih rivala niti lakih grupa. Za nas je najvažnije što ćemo do prve utakmice imati zdrave Spanulisa i Papadopulosa, koji su ključni igrači u našem timu. Povrede su naš najveći protivnik”, izjavio je Ivković.

Trener Anadolu Efesa Ufuk Saridža rekao je da će se za plasman u četvrtfinale boriti četri vredna i jaka tima i dodao je:

“Biće interesantno videti dve turske ekipe u istoj grupi. Ne treba ni spominjati kakvu istoriju Olimpijakos i CSKA imaju u Evroligi. Ipak, naš cilj je da se plasiramo dalje”.

Jonas Kazlauskas, trener CSKA, respektuje sve protivnike, ali ističe koji su ciljevi Moskovljana.

“Naša ekipa ima najviše ambicije, a minimum je da se plasiramo na ‘fajnal-for’. Zbog toga nema razlike koji su nam rivali. Ipak, svi su jaki. Olimpijakos pripada evropskoj eliti, pravio je velike uspehe i uvek je među dva najbolja grčka tima. Efes je jedan od najboljih timova u Evropi i mislim da će oni tek dostići maksimum i pružiti najbolje partije. Galatasaraj je igrao dobru košarku u prvoj fazi i ima nekoliko iskusnih igrača poput Lakoviča. Mislim da svako može da pobedi svakoga”.

Trener Galatasaraja Oktaj Mahmuti kaže da će rivali u grupi privući publiku na tribine.

“CSKA je jedan od najboljih timova u Evroligi, Olimpijakos ima veliku tradiciju, a Efes vrlo dobro poznajemo. Siguran sam da ćemo utakmice kod kuće igrati pred 12 hiljada navijača, što će biti izvrsno za nas”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu