Nova vest
Košarka

Sreda, 05.10.2011.

20:51

Fešta na predstavljanju KK Partizan

KK Partizan promovisao je tim za novu sezonu u kojoj će pokušati da odbrani primat u Srbiji i regionu, ali i da napravi što bolji rezultat u Evroligi.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Crno-beli" još jednom u sezonu ulaze sa skoro novim timom. Najveće pojačanje je povratak NBA centra Nikole Pekovića, mnogo se očekuje od američkog pleja Ejsi Loa, te potencijalnih srpskih reprezentativaca Miroslava Raduljice i Marka Čakarevića.

"Teško da mogu nešto novo da ispričam, jer se ponavljam iz godine u godinu. Pokušaćemo i verujem da ćemo uspeti da budemo na nivou vaših očekivanja i da na kraju sezone dođemo do rezultata koje svi želimo", rekao je kapiten "crno-belih" Petar Božić u obraćanju navijačima koji su ispunili tribine košarkaških terena na Kalemegdanu.

Naveće aplauze prilikom izlaska na teren dobili su povratnik iz NBA lige Nikola Peković, kao i Dušan Kecman, strelac legendarne trojke protiv Cibone prošle godine u finalu Jadranske lige.

U novoj sezonu u crno belom dresu nastupaće: Nikola Pešaković, Ejsi Lo, Dušan Kecman, Miroslav Raduljica, Nenad Miljenović, Nemanja Jaramaz, Vladimir Lučić, Dragan Milosavljević, Bogdan Bogdanović, Raško Katić, Mihail Čekovski, Nemanja Bešović, Marko Čakarević, Branislav Đekić, Danilo Anđušić, Nikola Peković i kapiten Petar Božić.

Navijači Partizana burno su pozdravili i za sada jedinog Amerikanca u ekipi Ejsija Loua, dok je trener Vlade Jovanović dočekan uz pesmu: "Uzmi Vlado evro titulu"!

"Mnogo je važno da igrači vide da iza sebe imaju vašu neverovatnu podršku. Sada kada to znaju meni će posao biti olakšan. Očekuje nas teška sezona, ali vam obećavam da ćemo uraditi sve da vas obradujemo", rekao je Vlade Jovanović.

Posle predstavljanja tima usledio je vatromet, a za dobru atmosferu potrudili su se i navijači koji su napravili bakljadu.

Partizan novu sezonu počinje u subotu, kada u prvom kolu Jadranske lige gostuje ekipi Zagreba, a taj meč moći ćete da pratite u direktnom prenosu na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve