Nova vest
Košarka

Sreda, 21.09.2011.

20:54

Ristović: "Marfi? Prvi put čujem"

Sportski direktor KK Crvena zvezda Beograd, Davor Ristović demantovao za B92 bilo kakve pregovore sa Američkim centrom Trojem Marfijem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Beogradski mediji, ali i pojedini košarkaški forumi već danima najavljuju pregovore između KK Crvena Zvezda Beograd i američkog centra Troja Marfija.

Međutim, kako sportski direktor crveno-belih Davor Ristović, koji se trenutno nalazi sa ekipom u Bugarskoj, zatečen je vestima iz Beograda, da pregovara sa predstavnicima, inače, odličnog američkog košarkaša, i da je cena, navodno duplo veća, od one koju je Zvezda ponudila za Marfija, a to je 250 hiljada dolara:

"Ovo prvi put od Vas čujem, zaista. Odgovorno tvrdim da Crvena zvezda nikada nije pregovarala, niti sa predstavnicima ovog igrača, ali ni sa igračem oko njegovog dolaska u Beograd, a posebno ne, da dodjemo i do cene za koju kažete da se spominje u pojedinim medijima. Ponavljam, za ovu vest po prvi put čujem sada, i zaista nikada nismo pričali o dolasku tog igrača u Beograd" rekao je Ristović za B92.

31-godišnji Troj Marfi, igrao je u NBA ligi za Golden Stejt, Indijanu,Nju Džersi Netse, i Boston Seltikse...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve