Nova vest
Košarka

Sreda, 06.07.2011.

17:17

Teodosić i zvanično u CSKA

Postalo je i zvanično – Miloš Teodosić potpisao je trogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA koji će postati važeći kada srpski plej prođe lekarske preglede.

Izvor: B92, cskabasket.com

Autor:B92, cskabasket.com

Default images

“Drago mi je što ću igrati za jedan od najboljih evropskih timova”.

“Srećan sam što CSKA ima jaku ekipu i uveren sam da ćemo ispuniti ciljeve koji su nam postavljeni. Naravno, biće divno igrati sa Nenadom Krstićem, odličnim igračom i osobom”, izjavio je 24-godišnji Teodosić.

Dogovor koji je postignut sa Teodosićem i centrom reprezentacije Srbije Nenadom Krstićem značajan je treneru Jonasu Kazlauskasu.

“Igra tima obično je definisana košarkašima na poziciji pleja i centra i drago mi je da smo pronašli plejmejkera koji će se dobro snaći uz Krstića. Oni su igrali zajedno u reprezentaciji Srbije, dobro se poznaju i mislim da će činiti vrhunski tandem. Teodosić je već iskusan igrač, igrao je u mnogo značajnih utakmica i siguran sam da će moći da nam pomogne”.

U Evroligi je Teodosić prosečno beležio 10.9 poena (39% šut za dva, 29% šut za tri poena), 2.7 skokova i 3.6 asistencija, a u domaćem šampionatu imao je 11.3 poena (68% šut za dva, 33% šut za tri), 3.4 skoka i 5.6 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve