Nova vest
Košarka

Subota, 08.01.2011.

18:58

Vujanić: "Spreman sam za Top 16"

Plejmejker Panioniosa Miloš Vujanić je u razgovoru za grčki „Elefteros Tipos“ objavio da će od 15. januara biti član Partizana mt:s, prenosi „Sportski žurnal“.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Vujanić je posle poraza od svoje bivše ekipe, Panatinaikosa, najavio da će odigrati još dva meča za Panionios, posle čega se vraća u Beograd.

30-godišnji plejmejker je izjavio da je spreman da igra na najvišem nivou, u Top 16 fazi Evrolige, izrazivši nadu da će trenutnu dobru formu nastaviti i u ’crno-belom’ dresu.

Za mene je povratak u Partizan sjajan trenutak. Igraću još dve utakmice za Panionios, zatim se preseliti u Beograd. Volim ovaj tim, iskustvo iz Panioniosa je nemerljivo. Ali, osećam da sam spreman da se vratim u Evroligu i da zaigram Top 16 fazu. Želim ponovo da igram na najvišem nivou. U dobroj sam formi koju ću, nadam se, potvrditi u Partizanu“, rekao je Vujanić.

Vujanić je bio zadovoljan dočekom u OAKA areni, gde jesa Panatinaikosom osvojio triplu krunu.

Lepo je vratiti se negde gde si doživeo prelepe trenutke. Pamtim samo lepe momente iz vremena kada sam igrao za Panatinaikos. Prelep je osećaj doživeti aplauze od navijača koji su pokazali da umeju da cene“, rekao je Vujanić.

Novi plejmejker Partizana rekao je da će uvek biti navijač Panatinaikosa, ali da najveći rival Olimpijakos ima moćan tim i trenera.

Obradović i Ivković su veoma slični treneri. Obojica iz svojih igrača izvlače 100 odsto mogućnosti. Panatinaikos i Olimpijakos su srećni što imaju takvu dvojicu trenera“, dodao je Vujanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve