Nova vest
Košarka

Petak, 07.01.2011.

22:08

Jovanović: "Prava reakcija igrača"

Posle druge uzastopne pobede u gostima, sada protiv Budućnosti u “Morači”, trener Partizana Vlade Jovanović bio je veoma zadovoljan.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Moram da čestitam ekipi Budućnosti na veoma dobroj partiji i na odličnoj polusezoni. Želim takođe da pohvalim i atmosferu koja je bila u dvorani".

"Potom bih pohvalio svoju ekipu koja je u drugom poluvremenu reagovala onako kako bi Partizan trebalo da reaguje na gostujućem terenu, bez obzira na atmosferu koja je bila u tom trenutku", rekao je trener Vlade Jovanović.

"Prvo i drugo poluvreme utakmice nisu nikako ličili jedno na drugo. Počeli smo jako blago u odbrani, imali smo lošu realizaciju iz reketa i deficit u skokovima, što nas je dosta omelo. U drugom poluvremenu smo popravili unutrašnju igru iz koje smo gradili svoj ritam i poboljšali kompletnu igru i na kraju došli do preko potrebnih poena. Iz toga je i proizašla agresivnost u odbrani, a u tim trenucima smo razliku u skokovima vratili na svoju stranu. Sve to nam je na kraju donelo pozitivan rezultat", dodao je trener ‘crno-belih’

Kapiten Partizana Petar Božić baš na Božić odigrao je 387. utakmicu za Partizan i tako prestigao Milenka Savovića po broju nastupa u ‘crno-belom’ dresu.

“Sigurno je da ću ovu utakmicu pamtiti upravo po tome. Zaista sam ponosan. Uvek sam se trudio i nastaviću da se trudim i dajem više od maksimuma sebe, na način na koji timu to znači. Srećen sam i ponosan što su ljudi koji vode Partizan to prepoznali i, nadam se, na obostrano zadovoljstvo učinili da budem deo svih ovih godina jedne veoma uspešne istorije Partizana”.

Potom je bek ‘crno-belih’ prokomentarisao utakmicu.

“Jako sam srećan što smo novu godinu počeli kako smo staru završili. Kao što kažu, Božić je oličenje naredne godine, drago mi je što smo pobedili. Od srca se zahvaljujem velikom broju naših navijača koji su nas bodrili u punoj Morači, a mi smo u jednoj neizvesnoj i čvrstoj utakmici pokazali karakter i uzvratili im pobedom”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve